Copilăria lui Icar (2008)

Copilăria lui Icar (2008)

Trimis de Poekwl la Mie, 12/02/2009 - 00:28
Copilăria lui Icar

Copilăria lui Icar (2008)

 

Realizat de: Alexandre Iordăchescu


Scenarist: Marcel Beaulieu
Gen de film: dramă, film fantastic
Rol principal: Guillaume Depardieu
Alte roluri: Aliysson Paradis, Doroteea Petre, Carlo Brandt, Sophie Lukasik și Patricia Bopp
Durata filmului: 1 h 30 min
Casa de distribuție: Zootrope Films

 

Contact:
Elefant Films
3 rue Voltaire
1201 Geneva, Switzerland
Telefon:   +41 22 301 6500
Fax: + 41 22 301 6501
info@elefantfilms.ch

 

 

Rezumatul filmului:

Jonathan Vogel (Guillaume Depardieu) vrea să scape de trecut și să repare urmele accidentului în urma căruia a rămas handicapat și care i-a distrus viața.

 

Auzind că marele profesor genetician Stivlas Karr (Carlo Brandt) a pus la punct un tratament genetic urmărind regenerarea corpului uman, se înscrie pentru a participa la o serie de teste clinice. Din nefericire, tratamentul scapă așteptărilor prevăzute de profesorul Karr iar efecte nedorite apar. În pericol, Jonathan descoperă că singura persoana care-l poate ajuta este Alice, fiica profesorului Karr...

 

 

Alexandre Iordăchescu

 

Cineast, scenarist, autor, realizator, producător și editor.

 

Născut în 1974 în București
Cetățenie română și elvețiană.
Din 1989 locuiește în Elveția

1990-93 EAD (Ecole des Arts Décoratifs) în Geneva.
1993-98 ESAV (Ecole Supérieure d'Art Visuel Genéve) secțiunea Media-Mixtă/Videografie

1995-96 Lucrează ca infografist
1997 Partener într-un Cyber Café și webmaster
1998 Absolvă "Școala Superioară de Artă Vizuală" din Geneva (ESAV)
2005 Co-înființează societatea de producție "Elefant Films"

 

Filmografie:
1993 - Douăsprezece portrete (Douze Portraits)
1995 - Aer Total (Air Total) și Fântâna (Le puits)
1996-1998 - Ordine - Haos (Ordre-Chaos) și Cyber-Market
1998-1999 - Grădina altor trandafiri (Le Jardin des Autres Roses)
1999-2000 - Realizează clipuri și reclame
2000 - Grădina altor trandafiri (Le Jardin des autres roses) - TV
2005 - Saliva Dumnezeilor (La Salive des Dieux) - lung metraj

 

Producător:
2007 - Cealaltă jumătate (L'autre moitié)
2005 - Ryna
2005 - Tramvaiul Andreei (Le tramway d'Andréa)
2003 - Demolatorii (Les démolisseurs)
2000 - Grădina altor trandafiri (Le Jardin des autres roses) - TV

 

Realizator / scenarist / Autor:
2008 - Copilăria lui Icar (L'enfance d'Icare)
2005 - Tramvaiul Andreei (Le tramway d'Andréa)
2003 - Demolatorii (Les démolisseurs)
2000 - Grădina altor trandafiri (Le Jardin des autres roses) - TV

 

Editor:
2008 - Copilăria lui Icar (L'enfance d'Icare)
2003 - Demolatorii (Les démolisseurs)
2000 - Grădina altor trandafiri (Le Jardin des autres roses) - TV

 

Site web: http://elefantfilms.ch
Contact: Iordăchescu Alexandre
Elefant Films SARL, 3 Rue Voltaire 1221 Genéve-CH
Tel: 004122 301 6500
Fax: 004122 301 6501

 

A consemnat Adrian Rachieru, Lausanne

Traducere și adaptare: Daniel Poenaru, Brugg

Comentarii

Trimis de Anonymous (neverificat) la

Merci pentru stire. Unde se poate vedea filmul ?

Merci.

Add comment

Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii

 


 Despre noi    Termeni de utilizare    Abonarea la ştiri    Donaţii    Implică-te şi tu!    Contact         Hosting by