Buna Iulia,
am citit cu atentie ce ai postat si incerc sa nu "derapez" :
Iulia scrie:
Ideea de-a lansa acest subiect mi-a venit discutand cu cateva persoane de pe forum care toate se plangeau de faptul ca “se bat campii”, ca se pleaca de la un lucru si se ajunge la chestii care nu mai au nici o legatura cu punctul de plecare.
corecta aceasta afirmatie. Problema e doar, acele persoane prefera sa "judece" in loc sa se implice ! Daca ele considera ca " se bat campii" sa intre mai des, nu doar din luna in luna, sa posteze ceva, indiferent ce, si sa incerce sa atraga un dialog ! A posta nu e greu. A mentine un dialog in schimb da ! Apoi, daca e sa aratam cu degetul cel mai eficace e propriul exemplu ! Cine crede ca poate mai bine, ca stie cum, ca are solutii, pai sa le puna in practica. Restul...va urma pana la urma exemplul- cred eu .
Iulia scrie:
In acest sens subscriu propunerii unuia dintre administratori de-a se deschide un topic in care fiecare sa scrie ce are chef fara sa trebuiasca sa tina cont de o tema sau sa fie la subiect.
Proprunerea acelui administrator, Soterro de fapt, era un topic unde sa se poate vorbi cu P*** si P**** si unde sa se poata abera !!

....nu te contrazici cumva cand subscrii acesti propuneri la fel de "aberante" ?! Nu ca sunt impotriva mocirlei, dar tocmai tu subscrii ??
Iulia scrie:
Cine a avut urechi de auzit, a auzit, cine nu, asta e!
nu urechi Iulia, ci ochi ! Altfel lasi si tu un mesaj ce poate fi gresit inteles, ex: cine a priceput bine cine nu ...sarac cu duhul !
In principiu sunt absolut de acord cu cele scrise de tine, doar ca, nu stiu cum se face sfaturile bune vin mereu de la cei ce spun ca vor sa se implice, dar cedeaza, renunta, se retrag . Ok poate li se pun pietre in cale, dar, orice inceput e greu !
Si inca nu am vazut bolovani pe acest site....doar pietre !