ai dreptate
Exista la un momentdat "Leana si Costel" la Pro TV... si se spunea f des "exista o explicatie"
Cred ca de fapt cu cat te implici mai mult, (eventual mai pui si suflet in ceea ce faci) cu atata ti-o iei mai tare peste ceafa... e boala latina... asa ni-i natia...
M-am pus pe statistici in seara asta si ma uitam ca topicurile in care se cer relatii despre acte etc elvetia e mai mult "vrem relatii" nu e forum. (adica hai sa vorbim si noi de una-alta)... topicurile pe teme politice au demarat bine si au explodat... acum s-a retras toata lumea de acolo. Ce a mai ramas valabil? Intalniri si calatorii care era frumos animat.
Stau si ma intreb.. daca nu cumva suntem croiti asa.... Ne implicam iese buba (ca nu vrea romanu' din elvetia sa-mi dea detalii)... dezbatem o tema, iese buba.. intotdeauna se termina in nervi. Nu mai bine nu ne implicam si ne vedem de intalnirile si calatoriile alaturi de cei dragi? (chiar si intre noi de ce nu?) si sa ne implicam mai putin? 10-20 de posturi e chiar pre mult.
Fac un exercitiu de imaginatie.... Ne intalnim si apar chestii de genul "cine-i ala?" - "taci ma.. ala-i adminu' ciocu mic" aaa si cu cine-i cuplat? - "uite cu tipa aia d'acolo..." da... alalalt cine-i ? - ala e radu scandalagiu' ala pe forum (dau si eu un exemplu

).... etc... si tot asa.... Ala ii tine palma lu celalalt.. si se fac tabere... pro si contra lu' X...s.a.m.d. din pacate sunt inevitabile. Asa suntem.
Ce e mai interesant este ca si in diaspora ca si pe forum, ne adunam din toate colturile tarii... unii din ardeal altii moldova, altii oltenia unii crescuti la oras, altii la tara altii in orasele mai mici sau mai mari, formati in medii sociale diferite....academice sau nu...si cand ne adunam, ies scantei... cred ca cel mai intelept este sa dam dovada de (si aici o citez pe giorgia si pe sottero) mai multa
toleranta. Calificative de genul "mama omida", "elodia", "ipocrizie" etc, sunt exagerate. (aici includ si "speram mai mult creier" pt care mi-am cerut si imi cer scuze)
Sper ca totusi sa nu ne transformam intr-un forum in care fiecare da cu parul in stanga si in drapta si sa fim mai toleranti