Connex scrie:
Din varii motive si anul acesta am folosit trenul. Ca dezavantaj vad doar costul biletelor mult mai scump decat avionul. Autocarul iese din discutie in cazul meu. Conexiunile sunt bune, am schimbat in Zurich si Viena la fel si la intoarcere. Ca de obicei, distractia maxima este in vagonul restaurant

Anul asta a fost o trupa de nemti, mergeau la Sighisoara la festival, inarmati cu chitari, armonice muzicute. Nici nu stiu de ce am mai luat vagon de dormit

Pentru cei ce vor sa mearga acasa de Craciun sau cu alte ocazii,
va recomand sa mergeti cu masina, singurul dezavantaj este durata calatoriei, care poate sa ajunga pana la 36 de ore. Eu am fost acasa cu masina de 2 ori pana acum, si in ambele cazuri , am ajuns super ok cu numai 600 euro dus intors, care include benzina, oprit pentru cafea si alte mese nesanatoase, si chiar dormit o noapte la unguri, asta pentru 2 persoane. Pentru cei care rezista la aproape 1500 - 2000 km de mers cu masina, nu veti regreta, mai ales ca pana la granita cu Romania, oboseala drumului nici nu se simte, cand mergi drept pe autostrada, plus ca peisajele sunt formidabile mai ales in Austria, prima data am facut aproape 300 de poze din mers

in plus va puteti opri oricand doriti, in orice benzinarie de pe autostrada, chiar si pentru cateva ore de somn in parcare, iar pentru cei ce stau in Ardeal este si mai simplu pentru ca nu trebuie sa strabateti toata tara sa ajungeti acasa.
sa aveti un drum bun!
p.s. am uitat sa includ in banii de drum si vignetele pe o luna pentru Austria, Ungaria si Romania