Dragii nostrii,
dupa campania pentru
bebelusii abandonati, au aparut in atentia
noastra foarte multe cazuri unde ni se cere ajutorul. Pentru unele din aceste cazuri, cred ca am putea face ceva. De exemplu, Bianca Teodora, este o fetita de 5 ani, care ar avea nevoie de hainute si jucari. Anca din echipa noastra se va ocupa se le stranga si sa le trimita.
Daca aveti hainute de donat marime 110-116 sau un pic mai mare, va rog sa ne contcati. -
Anca de Blassi - +41 788 15 33 05; mikiap@yahoo.comMai jos aveti mesajele si pozele de la mama Biancai:
"
Nu vrem bani , ptr.ca stim ca e greu la toata lumea , dar va imploram , daca ne puteti ajuta cu pampers ( nr. 5 ) , cu hainute , sau jucarii ptr.stimulare auditiva , vizuala si senzoriala , ne-ati aduce mare bucurie in suflet . . . Sotul nu lucreaza de 5 luni , traim toti din 700 ron ( salariul meu de asistent personal+alocatia ) si ne descurcam tare greu , mai ales ca tratamentul i-l aducem din Germania , iar pampers-ul este atat de scump . . .
Va trimit cateva poze cu ingerasa si actele ei medicale , diagnosticele din certificatul medical sunt : ENCEFALOPATIE INFANTILA , HEMIPAREZA DREAPTA , RETARD NEURO-MOTOR SEVER !
Orice ajutor , ptr.noi inseamna enorm . . . nu bani . . . ci lucrusoare ptr. Bya , sau pampers . . . Orice puteti . . . si-o caciulita daca ne-ati trimite-o , am aprecia enorm !
Va doresc sa aveti o seara linistita , cu stima Popa Petronela ( tel. 0752808922 )"