Kit3surf3r scrie:
Si unei persoane ranite ii apare Fat-Frumos pe matura
Asta ar fi Harry Poter

- prea tanar...
Kit3surf3r scrie:
PS: si nu mai cititi de pe jos
E nu...de ce nu ?!
Eu insa vad altfel randurile citite, si anume cele 3 etape ale vietii omului:
1. esti tanar de la 18+, crezi ca tot ce zboara se manaca, doresti cariera, familie incl un print sau printesa pt tot restul vietii, precum finalurile fericite din povesti. Si tu si eu avem copiii; sa nu-mi spui ca nu le citesti povesti si culmea cam toate se termina cu: ..HAPPY END !

...
2. Dupa o anumita etapa a vietii (la uni poate dupa 30 la altii poate dupa 40) cand ai obtinut aproape tot, adica ani buni / nebuni de casnicie...copiii crescuti aproape gata sa-si ia zborul...cariera ajunsa cam la rutina..dai de un Fat Frumos calare pe matura sau de o Ileana tot pe matura, si vrei sa crezi ca mai ai iar 20 ani.

. Adica, ai vrea sa fi din nou cel de acum 10 sau 20 ani. Si intrebarea gasita in hartie mi se pare cat se poate de corecta: Warum jetzt ? Si as complecta: warum nicht ? De ce nu ? De ce nu ai avea voie sa o iei de la capat ? De ce...pana la adanci batraneti cu acelasi Fat frumos pe matura sau Alba ca cenusareasa..doar de dragul...nimeni nu mai stie cui ?! a convenientelor ?!
3. Dupa experienta evadarii...realizezi ca...inca esti suficient de tanar sa iei taurul din nou de coarne, mai exact: alte idealuri alte orizonturi alte scopuri de atins, deci concluzie: anii trec, batran ajungi, dar macar nu mai lancezesti in frustrare
Viata trece oricum indiferent cine e langa/ cu tine, insa doar tu poti decide cum trece.
p.s.Tu, nu face referire la o persoana anume ci la oricine: femeie sau barbat .