Cornelia,
Incearca sa gasesti oameni aflati in aceeasi situatie ca si voi, familii care trec prin aceeasi drama. Stiu ca in Romania sprijinul de genul asta nu prea exista pt. ca oamenii nu au incredere ca printr-o asociatie pot schimba ceva. Recent, am aflat ca s-au schimbat multe in domeniul ingrijirii copiilor cu autism, asta si pt. ca o persoana publica, Manuela Harabor (padureanca noastra, daca iti amintesti filmul) s-a implicat enorm si a incurajat oamenii sa se asocieze, sa se sprijine macar moral. Iata un link care s-ar putea sa iti fie util, pt. ca fetita ta are nevoie de tratamente de care au nevoie si copiii suferind de afectiuni din spectrul autist. E o idee.
http://www.autism.ro/Mergi la medicul de familie, intreaba de fundatii, de organizatii care te pot ajuta in vreun fel, vorbeste cu medici, cu psihologi, nu se stie niciodata de unde poate aparea un ajutor.
Cum am putea sa te ajutam noi, de aici, cand totul se plateste in domeniul sanatatii, se merge pe asigurari private de sanatate...Mai incearca in imediata ta vecinatate, nu te da batuta, trebuie sa existe mici solutii la problemele tale, macar ajutor in gospodarie sau ceva de genul asta. Implica-l si pe sot mai mult, faptul ca are serviciu nu este o scuza sa nu te ajute mai mult, cel putin sambata sau duminica poate sa faca ceva pt. voi, la urma urmei TU ai serviciul cel mai greu. Iesi in lume, chiar si singura, incearca sa ai si preocuparile tale, macar cateva ore pe saptamana. E foarte important sa iti pastrezi echilibrul, fetita ta are nevoie de tine, dupa cum chiar tu ai scris.
Si eu sper ca poate exista cineva care sa te ajute mai mult, sa te indrume catre o clinica care v-ar putea trata gratis, insa pana atunci, nu te resemna in singuratate, de regula nu vine nimeni la tine, tu trebuie sa faci primul pas (activ, nu doar cautari pe net).
Multa sanatate va doresc! Astea sunt doar niste sugestii si pareri personale, nu am pretentia ca te pot ajuta in vreun fel, din pacate.

P.S. Fetita e o frumusica si dulce foc!

later edit: Stiu ca e in Brasov si deci transportul ar fi cam problematic, dar poate te ajuta cumva:
Fundatia "Casa sperantei"
http://www.hospice.ro/