luminita scrie:
De ce mama dracului am impresia ca NU VEDEM PADUREA DE COPACI???
Pt ca nu-i nici o padure cu copaci ci doar o mare....CAMPIE?

Revenind la indignarea ta de altfel logica, na ca daca tot am fost declarata veninoasa
macar sa fiu scorpie pana la capat
1. In "ilegalitate" noi cei care cerem legalitate ne aflam de la intoarcerea lui Ponta de la Bruxelles. Am explicat mai sus de ce!
2.
Varianta unu: exista prezenta la vot,
deci 50 plus unu, indiferent de rezultat.
- daca iese Base, vor fugii aia puciurii ca potarnichile si Base va relua carma alaturi de ....???? Ghici ghicitoarea mea!

Ok poate e chiar bine nu zic nu. Mai vedem.
- daca nu iese Base si se confirma demiterea, ramane Crinuletz pana s-or decide sa faca alegeri (prezidentiale!) El si cu puciuriul lui, vor incerca sa "demonstreze" cat de mult respecta ei legea

, ca de nu doar prima data ( parlamentul a decis ) ci si a doua oara (poporul a decis) s-a ales deci calea democratica

. Ma rog aia cam originala dar dupa ei, democratica.
3.
Varianta doi: nu se intruneste acel 50 plus unu, deci nu e valida miscarea lor.
Hm, acum, ok daca-s baieti de treaba, or sa zica, ok, asta a vrut poporul, imi fac bagajele si plec si eu ( adica Ponta ) si Crin, ca doar asa a promis, iar papa Iliescu iese la pensie definitiv pt ca de....se pare ca " nu mai intelege cursul lumii" Din declaratiile lui.
Repet intrebarea pusa in alt raspuns:
TU CHIAR CREZI CA ASTA VOR FACE CE AM SUBLINIAT MAI SUS ??Da-mi voie sa nu cred! Plus, mai am un motiv pt care merg la vot indiferent de rezultat:
Vreau sa-i "ingreunez" inscaunarea Printului pe cal alb! Nu din rautate dar in ce poveste vine Fat-Frumos asa pe perne si gata e si insurat? Fara sa se loveasca de un balaur, de un spin, de un mar otravit, dar CINE se crede??? Vreu sa-l vad ca se lupta, nu doar ca declara...ma alatur actualei drepte pt a da lovitura de stanga! A da ?! Atunci LUPTA cu arme de barbat! Nu cu INFO de la fostii angajati !!
Doi: el ca el, cu Fat-Frumos sunt oarecum de acord in lipsa de altul mai bun, ceea ce insa nu-mi place e trena lui !! E acea grupa de indivizi, apropo aciuiti si prin Elvetia, prezentati undeva la stiri, dar al caror NUME eu in aceea stire nu l-am vazut! Ma refer la grupa lor de aici! Plus, daca tot au ales sa "lupte" i-ai vazut cumva la marsul din Zürich ?? NU !
A si ca sa nu uit, tot in trena de "möchte gern" (doritori si profitori peste noapte de situatie) se mai afla si unii care au sustinut, ah da....exact ESTUL ( adica directia sovietica¨) ce Minune ca acum cica lupta contra USL pt ca sunt COMUNISTI !!
Deci, sa pacaleasca ei pe cine vor, sau se lasa paccaliti, am spus si o repet: buna initiativa, buna idee, dar de la bla-bla la fapte concrete e cale lunga si eu vreau sa vad mai intai FAPTE !
In Zürich, de la ei n-am vazut!!Poate nu intelege toata lumea postarea mea metaforica dar EI cu siguranta au inteles-o!
De aia, merg la referendum si votez: NU!