"Up-date sau breaking news

Tocmai am incheiat o discutie lunga si interesanta, de aproape o ora, cu purtatorul de cuvant al spitalului Sf. Maria din Iasi, doamna Catalina Ionescu pe care ati putut sa o vedeti si in materialul 'In premiera'
Punctual concluziile discutiei, care cred ca este important sa le aflati, sunt:
- pentru protejarea copiilor nu vor mai fi publicate fotografii acestia (vezi legea 272/2004)
- contractul de colaborare continua si reprezentantii spitalului isi vor da tot interesul ca sa avem asigurate conditii bune de colaborare cu personalul din spital
- vom face un feedback (probabil saptamanal) al comunicarii dintre personalul din sectia de copii si membrii asociatiei, asa incat si de o parte si de alta sa avem confirmari ca exista bunavointa si deschidere catre un rezultat pozitiv.
- spitalul isi va da tot interesul ca sa incheie un protocol de lucru cu directia Iasi, in care sa fie clar specificat cine, cat si pana unde face, in interesul acestor copii pentru a evita situatii in care copiii sunt fara CNP sau ar putea fi declarati adoptabili si directia pune pe umerii spitalului culpa.
- spitalul va tine evidenta clara a vizitelor din partea apartinatorilor copiilor cu risc de parasire (aspect f.f.f. important in demararea procedurii de declarare a adoptabilitatii)
Asa cum va spuneam si in zilele anterioare, saptamana aceasta sosesc patuturile, saltelele si lenjeriile comandate pentru copii cu ajutorul vostru si va vom arata ceea ce am realizat impreuna.
Acesta este doar unul dintre feedback-urile primite pana la aceasta ora, in aceasta nota...revenim

"