Eu una am avut o stima deosebita pentru Vito-reisen, vecinii mei, pana anul trecut de Sarbatori!
Am primit o geanta (VOLUMINOASA) din TM! Cand prietenii mei au adus-o la autocar, fiind grea, soferul i-a luat la misto... si "printre altele" i-a intrebat ce e inauntru. Recunosc ca erau MULT mai multe "bunataturi" decat ar fi admis ELVETIA dpdv legal!
Oricum: soferul a fost taran si a amenintat ca deschide geanta. Era ok sa o deschida. Nu a deschis-o ATUNCI pe loc... pare-se ca a deschis-o, insa pe drum... fiindca am primit amenintari ca NU IMI ADUCE PACHETUL! De ce, zic? Pentru ca aveti prea multa carne! Pai ati plecat deja din Ro? Da! Pai si cum facem? Pai vedem!... dupa ore si ore... Concluzia: Daca va vreti pachetul, sa veniti sa il luati din Austria ca io nu trec granita elvetiana cu atata carne!
Ok, trezit familie la ora 3 dimineata, plecat sa recuperam pachetul in AUSTRIA... benzina, nervi, asteptare, telefoane... Ajung sa imi recuperez geanta "CARNOASA"
Soferul: Na...pai 50 de euro pt pachet si 50 inca pentru "deranj"
HUUUUUUUUUUUUUUUUUH? WTF?
Pai stii "BAI" o trebuit sa platesc vama ungureasca sa pot trece cu soncul tau de porc!
Zic: Stiti... eu TRAIESC in CH, dar sunt NASCUTA in Timisoara - ROMANIA... CINCIZECI de euro e SPAGA PER AUTOCAR, nu pe geanta mea... PLUS ca m-am deplasat cu tot familionul IN AUSTRIA sa mi-o recuperez... SO? Hai sa il sunam pe patron!
El - Mda... mztu-tzi.. msii.. astia de s-or ajuns prin Elvetia...
Sun la firma... vorbesc... da, daduse spaga... pt geanta mea... ca era "ilegala"...Pai cat? Pai nu stiu, mi se raspunde... Pai stati asa, ok... sunt in neregula dar nu pot sa platesc 100 - 150 de euro un pachet pentru care am facut atata drum sa il recuperez...
Am platit 50 plus 20, spunandu-mi ca daca mai vreau ilegalitati de Craciun, mi le rezolv singura! si daca nu pot, imi pun pofta in cui! Orice dar sa nu mai dau bot in bot cu specimenul "sofer de bus ROMAN"... Mi-e greata!!! Nu am intalnit UNUL sa fie ok!
Nu spun ca nu am sa mai apelez la Vito_reisen, dar parca as fi tentata sa gasesc pe cineva cu mai mult bun-simt! (Si aici ma refer STRICT la SOFER!!!)