Evenimentul ÎNTRUNIRE ROMÂNEASCĂ de pe 15 februarie 2013 a luat naştere sub semnul spontaneităţii, din nevoia noastră de a ne simti ca "acasă", .. pentru că departe de ţară simţim dorul de a fi înconjuraţi de oameni apropiaţi meleagurilor noastre, din bucuria plăcerii simple de a vorbi în voie româneşte.
Am primit din partea voastră mai multe mesaje de încurajare (pentru care vă mulţumesc din suflet!) în care v-aţi exprimat dorinţa de a repeta evenimentul, aşa că, din acelaşi imbold ca şi voi, evenimentul atingând... un număr impresionant de participanţi, şi fiind un succes, am decis ca acest lucru să se întâmple.
Împreună cu colaboratorul meu, binecunoscutul Viorel Octavian Chiriţă, vom organiza acest eveniment într-o locaţie cu o atmosferă în care va predomina aerul romantic mediteranean, unde pe muzică lounge veţi fi înconjuraţi de opere de artă aparţinând stilului baroc, un loc perfect pentru VORBĂ ŞI DISTRACŢIE, aşa cum de altfel se va numi şi tematica evenimentului.
Dragii noştri, renunţaţi la scuzele "nu am timp" şi veţi fi, pentru câteva ore, alături de alţi români cu chef de vorbă şi distracţie... merită să vă riscaţi pentru că.. la plecare veţi avea în agenda voastră nume noi cu care, în timpul liber, să puteţi ieşi la o cafea sau la o bere.
Participarea nu este gratuită, se va face pe baza dorinţei de socializare, chef de vorbă şi voie bună, controlul se va face cu aparatul de fotografiat - aşteptăm zâmbete spontane şi nu numai
Vă aşteptăm cu caldura
CARLA IOANA şi VIOREL OCTAVIAN CHIRIŢĂ
Locaţie:
http://www.basilica.ch/standort.htmlBasilica
Bar-Lounge-Club
Heinrichstrasse 237
Postfach 35
8005 Zürich
Data: vineri, 29 martie 2013
Ora: 19.00
Înscrierea se va face pe
Facebook, însă cei care nu au cont se vor putea înscrie pe adresa de email
intrunirich@yahoo.com.
Numărul de telefon
079 466 10 74 va fi valabil doar în ziua întâlnirii, pentru a identifica lumea în lounge, în cazul în care unii dintre voi nu recunoaşteţi pe nimeni.