Re-Buna ziua, dupa mai bine de doi ani!!!!
Lasand la o parte crizele de nervi generate de preaplin-ul unora dintre noi (si invatand un pic mai mult de la viata), iacata-ma revenita - sper io - fara crize! Acuma, vedem... ca mare-i gradina, nu?!?
Nah, lasand tampenile la o parte,
BINE V-AM REGASIT!!!!! 
Revin cu un anunt "umanitar" din Romania... mai precis de la Vinga, jud Arad. Asta-i langa Timisoara (aka aproape de granita!!!)
Stiti pe careva SAU aveti nevoie de un companion-urs, super gentil... iubitor de copii si doveditor de o iubire imensa?
Fostul stapan al cainelui meu, care a avut canisa Terra Nova, are DE DAT... DE OFERIT deci, UN MASCUL TERRA NOVA "mai micut" (talia nu e conforma status-ului raseu), de trei ani jumate. El zice ca garanteaza pentru "bunele moravuri" si il cred!!!! Eu un bun stapan de caini, un iubitor banatean si molcom.... serios.... Omu' e MISTEAU!!!!
Cunoasteti rasa...? Eu il am pe Bacchus de opt ani de la el si nu regret... Daca vrei sa il vedeti pe al meu, spuneti-mi si postez un videoclip edificator... sau poze!
DACA SUNTETI INTERESATI de al lui, nu ezitati sa ma contactati si va fac legatura cu Omul...
E de incredre, iubitor de caini si serios!
Nu e SAMSAR, nu vrea sa faca profituri si nici sa futa buha! Garantez! (A voir mon Bacchus!!!!)