Incepand din aceasta luna unii dintre noi ne am propus sa promovam printre ai nostri dar si printre elvetieni bucataria traditionala romaneasca. Nu dorim sa promovam doar rezultatul final ci dorim sa ii invatam si pe ei sa gateasca romaneste. Inclusiv pe copiii nostri
Un prim video: sarmaua romaneasca! Bucatar sef: Alin Stefan Gehrig. Modul gatirii sarmalelor poate diferi de la zona la zona; tinand insa cont de faptul ca uniti putem realiza un produs excelent, am combinat tehnicile si...concluzia serii a fost: sarmalele aste sunt dementiale! Vom mai face si alte traznai culinare.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum