Poate ca in loc sa citesti atatea teorii si reflectii ale altora pe internet ar fii mai bine sa intri si pe cate un site de bancuri sa te mai relaxezi.
Ceea ce am spus eu era gluma clasica la adresa inginerului " inginerul decat sa scrie sau sa vorbeasca mai bine deseneaza", dar din pacate tu nu ai prins substratul fiind prea ocupata sa tii lectii de morala altora iar asta nu e bine pentru ca dupa cum spunea cineva (nu ma intreba cine ca neuronii mei sunt jos la petrecere si acum ma ajuta la scris doar unul singur care a ramas sus ca era bolnav) "Umorul este prima dovada de inteligenta a unui om". Si aici nu se referea doar la cei care au umor, pentru ca sunt destui oameni inteligenti care nu au, ci si la cei care "pricep" umorul. Din pacate nimic din ce vei vrea sa ii inveti pe ceilalti nu are valoare adevarata si nu va fi luat in considerare daca nu vine direct din experienta celui care face expunerea, si mai ales daca forma in care este expusa nu este potrivita pentru audienta respectiva (e ca si cum un fizician s-ar duce la tara si ar incepe sa ii explice bunicului despre fizica cuantica intr-un limbaj elevat, sau invers, bunicul meu ar incerca sa ii explice unuia trait o viata intr-o metropola cum se beleste oaia, sunt sigur ca prima intrebare a celui din urma ar fi ce e aia o oaie). Asa ca in viata te ajuta tot ce inveti dar mai ales ceea ce traiesti pe pielea ta iar daca vrei sa ii inveti si pe altii din ea trebuie sa inveti prima data tu sa te cobori, sau sa te ridici la nivelul celuilalt.
Urasc iubitorii filozofiilor imprumutate, aia care atunci cand vorbesti cu ei sunt un citat permanent din marii filozofi ai lumii fara a avea insa nici o parere proprie, nici o filozofie a lor.
Cat despre tine si despre Luminita, poate ca ar trebui sa va mai relaxati putin, sa va ganditi ca lumea e mare iar internetul este o cale de acces pentru toata lumea, mai nou in ultimii 10 ani, si nu doar pentru cei cu studii superioare cum era odata (nu ca printre astia nu ar fii destui prosti sadea) si ca aici veti intalni toate categoriile sociale, toate tipurile si clasele umane deci in afara
regulei bunului simt nu se poate aplica nici o alta regula, iar respectarea aplicarii acestei reguli trebuie supravegheta si controlata de catre Admini deoarece
opinia si celelalte reguli de exprimare cum ar fii
logica, fluenta in gandire, obiectivitatea, urmarirea discutiei pana la final, etc etc difera de la un individ la altul si nici unul dintre noi nu suntem in masura sa-i judecam pe ceilalti prea aspru, cel putin nu inca (poate cand vom lua vreun premiu Nobel in domeniu).
Asa ca fetelor, Iulia si Luminita, relax, ce va deranjeaza ignorati, ce nu va place treceti cu vederea, si indiferent de cat de "incins" este subiectul nu va pierdeti simtul umorului ca e pacat. Si asta v-o spun din proprie experienta ca si eu eram ca voi la inceput, dar m-am mai maturizat si la fel se va intampla si cu voi. Garantat. Ca daca nu ve-ti imbogatii farmacia de la colt iar ei vor trebui sa isis refaca stocul de calmante.