GIN scrie:
luminita scrie:
Aaa! Si as dori daca e posibil, sa ma lamuriti cum devine cazu' la topicul anterior(nu de alta dar m-ati lasat cu ochi-n soare )
Corect ¨! Aici..offtopic

Pentru care spusesem
luminita scrie:
Multumesc si scuzati ca am readus in discutie subiectul, dar ma ...framanta
GIN scrie:
luminita scrie:
....nu m-a dus capu'
Natura...natura e de vina

Da!! Din pacate ea(natura) nu a fost generoasa in aceeasi masura cu toti....
Parintii mi-au spus:
“daca nu pricepi, cauta prin carti sau intreaba pe altii mai destepti”. De aceea astept cu nerabdare si mare interes momentul dumneavostra de bunavointa in a-mi explica respectiva notiune, evident la topicul potrivit. Va multumesc.
GIN scrie:
ar fi timpul sa incetezi cautatul nodurilor in papura si..mistocariile de genul:
luminita scrie:
...Da! Te "curcesti" intr-adevar, de dimineata.
luminita scrie:
Vezi Abra? De aia ne "curcim" cu toatele! Mai lipseste sa tipam la lemne...
Daca nu va suparati ca va intreb,cu ce am gresit??!
...Am “adaptat” puntintel expresia popular-argotica:
"a se uita ca curca-n lemne "(
http://www.romlit.ro/curca_n_lemne_broasca_la_barier.. )care fie vorba intre noi are ceva mai multa vechime in limba romana decat cuvantul
“mistocar”(termen argotic de origine tiganeasca) si care, mi s-a parut potrivita in context (cel al videoclipurilor de pe MTV).
Cat despre cuvantul
“mistocarie”(utilizat de dvs la plural,articulat cu art. hotarat) cred ca ar fi cazul de atras atentia autorilor mult controversatului DOOM, care cu toata deschiderea manifestata in legatura cu intrarea in limba româna a atator cuvinte care in opinia unora nu prea au ce cauta, a avut aceasta imperdonabila scapare :
nu l-au mentionat !!!
GIN scrie:
Nu de alta dar sederea mea pe acest "forum" este...legala !! Sper c-ai inteles ideea si...metafora !!
Metafora mi-e mai mult decat …familiara. (intrucat am fost “mamica ei”

).
Cu intelegerea “ideii” stau mai prost: adica pentru a re-obtine sederea “legala” dupa ce “am comis-o”, e suficient sa-mi stergi contul vechi(de preferat facând ceva valuri) si sa-mi deschid unul nou cu un alt “nick”?