Desi nu-s fata, precum cere topicul, dar... ma intereseaza subiectul hranit sanatos, echilibrat. Ceea ce fac angajatorii tai ar fi treaba lor, eu nu m-as alinia la regimul lor extrem de ciudat... care pe deasupra nici nu-ti prieste.
Pe scurt, ideile mele (adica inca unu' care-si da cu parerea...):
- de la apa nu te 'balonezi', apa cel mult contribuie la 'umflatul' orezului (la propriu si la figurat) din intestine, probabil pentru ca ai o digestie lenta
- noi suntem masinarii reglate hormonal: apetit, lipsa de mancare, preferinte pentru un aliment sau altul sunt toate reglate hormonal. Daca stii ca ai un dezechilibru (hipo- sau hiperfunctie) hormonal, trebuie sa te examineze un endocrinolog mai in detaliu
- presupun ca esti cu mult sub 30 de anisori

deci organismul tau se mai schimba (lent, dar inca se mai modifica). S-ar putea sa fie o faza de dezechilibru momentan
- eu cand merg in RO imi dispare apetitul cu desavarsire, spre disperarea cunostintelor care toti ma considera ca m-am imbolnavit sau ca am fixuri cu alimentele (cand eu de fapt mananc orice nu m-ar musca inapoi, ca-i viu sau mort, gatit sau crud). De fiecare data, de shpe ani. Acelasi lucru mi se intampla la mare, sau ma rog- pe unde cresc temperaturile peste 30 de grade pe decursul a mai multe zile
- dietele si alte bazaconii (inclusiv temutul efect yoyo dupa fiecare dieta) pot fi eliminate
1) printr-o hrana cat mai divesificata, dupa preferinte personale, si sa tina cat de cat cont de proportiile din piramida alimentara
2) prin mese mici dar mai dese, 4-5 pe zi
3) alimente cat mai putin prelucrate, care 'elibereaza' energia intr-o perioada mai lunga de timp (integralele)
4) formula extrem de simpla input caloric =< output caloric (cat diferenta este minima, si asta variaza f. individual, se obtine o 'slabire' mai lenta si ca progresie si ca durata, dar care da rezultate de durata)
- imi permit sa presupun ca nu faci sport deloc?
Succes in gasirea echilibrului propriu!