Am copiat mai jos posturile voastre care se incadreaza aici.
Gustavo scrie:
Este o tara absolut superba, cu o energie atat de pozitiva si cu oamenii deschisi, colorati si fericiti. Da, oameni foarte fericiti, in ciuda vietii grele pe care multi dintre ei o duc acolo. Va recomand sa cunoasteti Brazilia!
Adell scrie:
Ola Gustavo, Se bem vindo.
Spune-ne mai multe despre Brazilia. Cum anume ne-o recomanzi/descrii in cateva cuvinte? Daca ar fi sa merg acolo ce ar trebui sa vizitez?
Obrigada.
Gustavo scrie:
Dar in Brazilia parca e altceva. Este in primul rand o tara cu 8000 de km de litoral, care nu cunoaste cutremur, uragan, vulcan, tsunami, avalanse, ger etc. este o tara binecuvantata. si oamenii, nu toti, dar majoritatea, sunt foarte deschisi. Brazilianul iubeste oamenii, indiferent de unde vin, iubeste sa vorbeasca cu oameni, sa intretina prietenii, sa rada, sa danseze, sa faca petreceri, sa ajuta, sa planga, sa se imbratiseze, sa pupe, sa priveasca in ochii etc. Este un alt stil de viata pe care nimeni nu-si poate imagina pana nu se duce acolo. E greu de descris. Am 2 prieteni romani care s-au dus in Brazilia si s-au indragostit. Brazilia a devenit ca un drog pt ei, si se duc din ce in ce mai des. In Brazilia au fost multi straini care au plecat acolo in vacante si au ramas acolo pur si simplu cu o valiza. In orice caz merita sa vizitati Rio, si nu in perioada de carnaval, sa cunoasteti Buzios, un orasel pe litoral la 160 de km din Rio si multe alte.
Mihaela scrie:
Mihaela:
Am citit cu mare placere discutiile dintre voi, m-a cuprins dorul de tara dar si de calatorit prin alte tari . Gustavo, m-ai facut curioasa de Brazilia, poti sa ne dai cateva informatii despre cum se ajunge acolo mai convenabil (ce companii de zbor sunt mai ieftine), in ce perioada a anului e mai frumos si ce locuri se merita (in afara de Rio) a fi vizitate?
Adell scrie:
Oook daca nu vreti alt topic va arat aici ce-am gasit.
Poze Brazilia